رسپی چیز کیک ژله ای خوشمزه :
تو قالب تکنفره درست کردم میتونین تو قالب بزرگتر هم درست کنین.
برای بیسش
بسکویت دایجستیو یا همون ساقه طلایی دو بسته
کره ۱۰۰ گرم به دمای محیط رسیده
خامه ۵۰ گرم یا یک چهارم پاکت خامه صبحانه
بسکویت رو پودر میکنیم با کره نرم و خامه مخلوط میکنیم کف قالب پهن میکنیم.
برای مواد میانی
- خامه صبحانه یک پاکت
- پودر شکر به میزان لازم (بستگی به ذایقه شما)
- شیر خشک سه ق غ
- پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱۰ گرم
طرز تهیه چیز کیک ژله ای با روش آسان:
پودر ژلاتین رو دریک چهارم لیوان آب سرد به روش بن ماری حل میکنیم
خامه صبحانه رو با پودر شکر و شیر خشک هم میزنیم تا کمی حجم بگیره.
پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا پنیر کامل با خامه مخلوط بشه و گلوله گلوله نباشه.
محلول ژلاتین رو که خنک شده اضافه میکنیم هم میزنیم
مایع پنیری رو روی بسکویت میریزیم و میزاریم یخچال تا خودشو بگیره.
برای ژله روش
ژله رنگی
آب به ازای هر پاکت ژله نصف لیوان آب جوش نصف لیوان آب سرد
پودر ژله رو در نصف لیوان آب جوش حل میکنیم بعد نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم خنک که شد روی مایع پنیری میریزیم میزاریم داخل یخچال وقتی ژله بست از قالب بیرون میاریم.