دستور پخت و طرز تهیه نون دستی خوشمزه:
اموزش درست کردن و طرز تهیه نون دستی با روش آسان:
نون دستی قدیمیترین نون سنتی جزیره قشمه.
به قدری این نون خوشمزست که از خوردنش سیر نمیشین .
برای شل کردن خمیر از آب خرما استفاده میکنیم مقداری خرما رو داخل آب میجوشونیم تا کمی نرم بشه بعد با دست لهش میکنیم تا خرما شیرش رو به آب پس بده بعد صافش میکنیم.
آرد و مایه خمیر و کمی نمک مخلوط میکنیم اندازه هاشو چشمی ریختم.
آب خرمارو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد .
این خمیر احتیاج به استراحت نداره از خمیر چونه میگیریم روش آرد میپاشیم با وردنه پهنش میکنیم بعد روی تابه ساج میپزیمش.
روش سوراغ و روغن میریزیم.