دستور پخت و طرز تهیه مک عربی :
از سری ساندویچای خوشمزه که از سیاهدانه در ترکیب خمیرش استفاده میکنیم.
برای خمیر نان ساندویچ:
- آرد سه لیوان
- مایه خمیر یک ق غ
- شکر نصف ق غ
- نمک نصف ق غ
- آب ولرم یک لیوان
- شیر خشک چهار ق غ
- سیاهدانه یک ق غ
- بکینگ پادر یک ق چ
- روغن یک چهارم لیوان
طرز تهیه مک عربی خوشمزه و آسان خانگی:
اول مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم بعد آب ولرم میریزیم تا خمیر نرمی بدست بیاد در آخر روغن میریزیم
خمیر رو ورز میدیم یه ساعت میزاریم استراحت کنه و ور بیاد
بعد چانه میگیریم با وردنه پهن میکنیم و تو تابه ساج یا تابه نسوز میپزیم .
برای مرغ:
- سینه مرغ یکعدد
- پیاز رنده یکعدد
- فلفل سیاه نصف ق م
- نمک و زردچوبه و ادویه
- پودرسیر یک ق چ
مرغ رو خلالی خرد میکنیم با مواد ترکیب میکنیم حدود نیم ساعت میزاریم مزه دار بشه
با همون مواد میزاریم رو گاز تا آبش کشیده بشه و مرغا نرم بشه
سس:
- مایونز دو ق
- ماست چهار ق
- فلفل سیاه نصف ق چ
- ارده دو ق
- نمک
- مخلوط میکنیم
نان رو پهن میکنیم سس میمالیم مرغ، خیار شور، گوجه، کاهو یا کلم میریزیم و رول میکنیم.