رسپی کیک هل و زعفران:
از کیکای مورد علاقه منه که طعم بستنی سنتی میده فقط بزارین چند ساعت داخل یخچال بمونه تا خنک بشه بعد میل کنین.
مواد لازم :
- تخم مرغ چهار عدد
- شکر دو استکان
- روغن یک استکان
- وانیل نوک قاشق
- گلاب یک استکان
- ماست دو ق غ
- زعفران غلیظ
- پودر هل یک ق م
- آرد سه استکان
- بکینگ پادر دو ق چای خوری
برای کرم :
- خامه یک عدد
- کارامل یک پاکت
کرم رو که بهم زدیم با قیف میریزیم روی کیک که سرد شده. روش رو با خلال پسته تزیین میکنیم