رسپی نان خامه عسلی :
مناسب برای افطار
مواد لازم:
- مواد لازم برای نان؛
- آردسفید دولیوان
- شکر یک ق غ
- مایه خمیر یک ق غ
- ماست سون یک لیوان
- روغن مایع یک چهارم لیوان
- شیرخشک دو ق غ
- نمک یک ق چ
- آب ولرم تقریبا یک چهارم لیوان
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان خامه عسلی با روش اسان:
اول مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم
بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم آب کم کم میریزیم در حدی که خمیر نرم و در عین حال چسبناک بدست بیاد.
خمیر در این مرحله احتیاج به استراحت نداره.
کف سینی مورد نظر رو چرب میکنیم خمیر رو داخل سینی پهن میکنیم برای این که خمیر رو بتونیم راحت تر پهن کنیم دستمون رو با روغن چرب میکنیم و بعد خمیر رو یکدست پهن میکنیم.
برای روی نان؛
پنیر خامه ای یک بسته
خامه صبحانه یک پاکت
پنیر پیتزا
پنیر رو به کمک پشت قاشق روی خمیر میکشیم برای این که پنیر راحت تر روی نان پخش بشه زودتر از یخچال بیرون بیارین تا به دمای محیط برسه
خامه رو داخل قیف یا کیسه فریزر میریزیم و روی پنیر پخش میکنیم.
لایه آخر پنیر پیتزا میریزیم.
روی خمیر رو با سلفون میپوشونیم چهل و پنج دقیقه استراحت میدیم.
بعد از استراحت سینی نان رو داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا بپزه ده دقیقه آخر شعله بالا رو روشن میکنیم تا روی نان هم برشته بشه.
بعد پخت روی نان عسل میریزیم.