دستور پخت کیک مسقطی خونگی:
میخوام ازین به بعد آموزش کیکای کافی شاپی که خیلی پرطرفداره رو رایگان دراختیارتون بزارم اون دسته کیکایی که سرش قسم میخورن دستورشو به کسی ندن
برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم
برای کیک:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر یک لیوان سرخالی
- روغن مایع نصف لیوان
- وانیل نصف ق چ
- شیر نصف لیوان
- ماست ترجیحا پرچرب یک ق غ
- آرد یک لیوان و نصف
- بکینگ پودر دو ق مرباخوری
- نمک نوک ق چ
- زعفران کمی
طرز تهیه کیک مسقطی با روش آسان:
شیر رو کمی گرم میکنیم و زعفران رو بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا زعفران دم بکشه و شیر سرد بشه.
تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر به مدت پنج دقیقه با دور تند همزن میزنیم
روغن اضافه میکنیم یک دقیقه هم میزنیم.
مخلوط شیر و زعفران میریزیم ماست اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک الک میکنیم کم کم به مایع کیک اضافه میکنیم.
مواد کیک رو داخل قالب که از قبل چرب کردیم میریزیم و داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت چهل و پنج دقیقه میزاریم که بپزه دقت کنین فر رو از قبل روشن کنین تا گرم بشه.
برای کرم مسقطی:
- پنیر لبنه پنج قاشق غذاخوری
- شیر عسلی نصف پیمانه
- گلاب دوق غ
- زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
- پ.ن. شیرینی کرم برحسب سلیقه قابل تغییره میتونین با کم و زیادکردن شیرعسلی شیرینیشو تغییر بدین.
همه مواد رو مخلوط میکنیم با همزن میزنیم تا پفکی و یکدست بشه حتما کرم رو بعد همزدن داخل یخچال بزارین کمی خودشو بگیره بعد روی کیک که سردشده بریزین.
درست کنین و از طعم بهشتی این کیک لذت ببرین