دستور پخت هواری گندم با تن ماهی:
هواری پلوی محبوب جنوبی هستش که به صورت دمی پخته میشه این غذا هم شبیه همونه با این تفاوت که به جای برنج با گندم درست میشه.
هم با مرغ هم تن ماهی و هم گوشت میتونین این غذا رو درست کنین کافیه گوشت و مرغشو از قبل بپزین ریش کنین و استفاده کنین.
مواد لازم:
- گندم پوست کنده نیم کیلو
- تن ماهی یک عدد
- پیاز بزرگ دو عدد
- فلفل سبز یک الی دو عدد
- گوجه سه عدد
- سبزی گشنیز یک مشت
- سیر یک حبه
- قرص مرغ دوعدد
- رب گوجه یک ق غ سرپر
- ادویه مخلوط (پودر گشنیز و پودر زیره و فلفل سیاه)، زردچوبه، فلفل قرمز، پاپریکا
اموزش اشپزی و طرز تهیه هواری گندم با تن ماهی با روش آسان:
گندم رو از شب قبل خیس کنین.
داخل قابلمه مقداری اب بریزین بعد بزارین جوش بیاد گندما رو میریزیم کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم اجازه میدیم حدود یک ساعت با شعله کم بپزه و نرم بشه.
مدت پخت بستگی به گندم داره بعضی گندما دیرپز هستن و بعضیا زودتر میپزن.
نمک زیاد نریزین چون قرص مرغ خودش شوره.
داخل قابلمه جدا روغن میریزیم پیازا رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم.
پیازا که طلایی شد سیر خرد شده و بعد فلفل سبز خردشده رو اضافه میکنیم (تندیش دست خودتونه ولی این غذا تند و تیزش خوشمزه تره)
گوجه رو که از قبل پوست کندیم و خرد کردیم میریزیم میزاریم گوجه ها پخته بشه و آبش کشیده بشه.
قرص مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم بوش که بلند شد تن ماهی رو با روغنش اضافه میکنیم.
گشنیز اضافه میکنیم رب میزنیم.
میتونین برای این غذا شوید هم بریزین من با گشنیز بیشتر میپسندم.
وقتی رب تفت خورد و از حالت خامی در اومد گندمای پخته رو اضافه میکنیم اگه گندما خودش کمی آب داشت با آبش اضافه میکنیم ولی اگه آب نداشت خودمون کمی آب اضافه میکنیم بعد روی شعله کم به مدت نیم ساعت دم میزاریم
در آخر با پیاز داغ تزیین میکنیم.
غلظت هواری گندم توی عکس مشخصه