دستور پخت لازانیا با نان تست خوشمزه و خونگی:
به جرات میتونم بگم اگه این مدل لازانیا رو امتحان کنین دیگه از ورقه های لازانیا استفاده نمیکنین .
یک شام فوق خوشمزه و البته پر کالری .
برای مواد میانیش هم از گوشت چرخ کرده و هم مرغ میتونین استفاده کنین که من با مرغ درست کردم .
مواد میانی:
- پیاز یک عدد
- سینه مرغ یک عدد
- فلفل دلمه یک عدد کوچک
- قارچ یک کاسه کوچک
- ذرت در صورت تمایل
- رب گوجه
- زردچوبه، نمک، پودر سیر، پاپریکا، ادویه مخلوط، فلفل سیاه، پودر دارچین
طرز تهیه لازانیا با نان تست :
پیاز رو تفت میدیم
زردچوبه میزنیم
سینه مرغ نگینی خردشده اضافه میکنیم
دلمه میریزیم
قارچ اضافه میکنیم شعله رو زیاد میکنیم تا آب قارچا کشیده بشه آبش که کشیده شد ادویه ها و رب اضافه میکنیم.
اگه ذرت هم دوست داشتین میتونین به موادتون اضافه کنین موادمون که خوب مخلوط شد و جا افتاد آمادست.
سس بشامل :
- کره ۵۰ گرم
- آرد سه ق غ
- شیر سه لیوان
- قرص مرغ یک عدد
- فلفل سیاه نصف ق چ
- پنیر خامه ای یا پیتزا
کره رو داخل قابلمه آب میکنیم
آرد رو داخل کره تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه
قرص مرغ و فلفل سیاه اضافه میکنیم
شیر میریزیم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و غلیظ بشه .
اواسط کار پنیر رو اضافه میکنیم تا داخل سس آب بشه.
کف ظرفمون مقداری سس بشامل میریزیم.
قسمت قهوه ای نان تست رو جدا میکنیم یک لایه روی سس میچینیم روش مواد مرغی میریزیم دوباره مقداری سس و پنیر پیتزا میریزیم لایه دوم نان رو میچینیم
لایه آخر مابقی سس میریزیم روش پنیر میریزیم کمی آویشن میپاشیم و میزاریم داخل فر.
اول با حرارت پایین فر حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه میزاریم بمونه ۱۵ دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی و برشته بشه.