رسپی دسر ساگو زعفرانی :
یکی دیگه از دسرایی که با ساگو درست میشه دسر ساگو زعفرانیه طعمش خیلی شبیه به بستنی سنتی بلکه خشمزه تر هم هست.
اون دونه هایی که تو عکس به رنگ سیاه در اومده پسته هست که من یه مقدار آخر کار به دسرم اضافه کردم شما میتونین نریزین.
مواد لازم:
- ساگو یک لیوان
- آب یک لیوان
- گلاب یک لیوان
- شیر پنج لیوان
- وانیل نصف ق چ
- شکر ده ق غ( میتونین کمتر بریزین سلیقه ایه)
- زعفران دمکرده غلیظ دو الی سه ق غ
- خامه صبحانه یک پاکت
اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر ساگو زعفرانی با روش آسان در خانه:
ساگو رو با یک لیوان آب و یک لیوان گلاب به مدت دو ساعت خیس میکنیم.
بعد مخلوط رو داخل میکسر میریزیم و میکس میکنیم تا یکدست بشه.
داخل قابلمه شیر میریزیم روی حرارت میزاریم تا داغ بشه
شکر و وانیل رو اضافه میکنیم مخلوط ساگو رو میریزیم مدام هم میزنیم تا مایعمون غلیظ بشه.
وقتی غلیظ شد زعفران رو اضافه میکنیم.
اواخر کار خامه رو میریزیم شعله رو کمش میکنیم تا خامه کامل حل بشه و مایعمون یکدست بشه ده دقیقه همینطور هم میزنیم بعد از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف سرو میریزیم.
قبل از خالی کردن میتونین بهش یک مشت پسته هم اضافه کنین.