• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    موس شکلاتی + طرز تهیه و نکات کلیدی

    موس شکلاتی

    رسپی موس شکلاتی مرحله به مرحله:

    • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
    • شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم (تلخ یا شیرین به ذائقه خودتون )
    • شیر ۲ لیوان
    • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
    • وانیل کمی
    • شکر سه چهارم لیوان
    • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
    • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه دسر موس شکلاتی در خانه:

    ابتدا شیر، شکر، وانیل، پودر کاکائو و نشاسته رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم شروع به جوشیدن که کرد اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه سپس خامه رو به همراه شکلات اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم. تتد تند به هم میزنیم تا با گرمای شیر شکلات اب بشه. پودر ژلاتین رو همراه یک سوم لیوان اب سرد بنماری میکنیم و به مواد اضافه کرده و خوب با همزن دستی به هم‌ میزنیم تا یکدست بشه. داخل ظرف مورد نظر ریخته و ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره و سفت بشه برای تزیین هم از شکلات و ترافل و شوکو رول می تونید استفاده کنید

    موس شکلاتی

    About The Author