رسپی موس شکلاتی مرحله به مرحله:
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم (تلخ یا شیرین به ذائقه خودتون )
- شیر ۲ لیوان
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل کمی
- شکر سه چهارم لیوان
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر موس شکلاتی در خانه:
ابتدا شیر، شکر، وانیل، پودر کاکائو و نشاسته رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم شروع به جوشیدن که کرد اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه سپس خامه رو به همراه شکلات اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم. تتد تند به هم میزنیم تا با گرمای شیر شکلات اب بشه. پودر ژلاتین رو همراه یک سوم لیوان اب سرد بنماری میکنیم و به مواد اضافه کرده و خوب با همزن دستی به هم میزنیم تا یکدست بشه. داخل ظرف مورد نظر ریخته و ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره و سفت بشه برای تزیین هم از شکلات و ترافل و شوکو رول می تونید استفاده کنید