• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی گردویی قنادی : طرز تهیه شیرینی در خانه + نکات

    شیرینی گردویی قنادی

    دستور پخت شیرینی گردویی قنادی در خانه با روش آسان:
    برای تهیه این شیرینی اول از همه به ترازو احتیاج داریم
    یعنی همه مواد حتی تخم مرغ باید وزن بشه تا تناسب مواد درست باشه و شیرینی با کیفیتی داشته باشیم
    دوم به کیک اسفنجی احتیاج داریم کیکی که داخلش روغن باشه نباید استفاده بشه .

    مواد لازم:

    • سفیده تخم مرغ ۱۴۰ گرم
    • کیک اسفنجی ۱۵۰ گرم
    • پودر شکر ۲۸۰ گرم
    • گردو ۱۶۰ گرم‌
    • روغن مایع ۵۰ گرم
    • سرکه سفید یک ق س + یک ق م
    • پودر کاکائو دو ق م
    • وانیل یک دوم ق چ

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی گردویی قنادی :

    ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم
    نصف سفیده + گردو + پودرشکر + کیک + پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم
    مابقی سفیده ها رو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
    مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد (مرحله داغ زدن )


    از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم
    بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه
    در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم
    ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ از یک ربع قبل گرم کنید

    شیرینی گردویی قنادی

    About The Author