دستور پخت شیرینی تاتلی شانه ترکیه با روش آسان:
مواد لازم:
- کره. 100گرم
- پودر نارگیل 1قاشق غذاخوری
- ایرمیک (آرد سمولینا) من نشاسته ذرت استفاده کردم :1 قاشق غذا خوری
- ماست. 1 قاشق غذاخوری
- پودر قند 2 قاشق غذا خوری
- عدد تخم مرغ. 2 عدد
- بکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
- وانیل : 1 قاشق جایخوری
- حدود 2 الی 2.5 لیوان آرد
- روغن جامد قنادی : 50 گرم
مواد داخل تاتلی:
- پودر بادام 150 گرم با 1 قاشق غذا خوری پودر قند
- برای روی تاتلی بادام خام و پودر پسته
برای شربت:
- 1لیوان آب
- 1 لیوان گلاب
- 2 لیوان شکر
- چند قطره آب لیمو وکمی پودر هل
اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ترکیه :
ابتدا شکر و اب و گلاب و ابلیمو را داخل ظرفی میریزیم تا جوش بیاد وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر تاتلی را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد (آرد را کم کم و با کنترل بریزید) خمیر را روی سطح کار پهن کرده و با وردنه نازک باز کنید و با غلتک شیار دار روی سطح خمیر خط بندازید و به اندازه 7 تا 9 سانت طول و به عرض 3 تا 4 سانت برش بزنید مواد میانی را گذاشته و تا میکنیم. بعد از اینکه همه را شکل دادین یک تخم مرغ را با 1 قاشق مربا خوری پودر قند مخلوط و روی شیرینی ها زده و وسط هرکدام یک عدد بادام خام بذارید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید
نکته : میتونید با خمیر اینجوری به شیرینی شکل بدین (تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه پلاستیکی تمیز خمیر را باز کرده و داخلش را از مواد داخلی بریزید و شکل دهید ) نوش جونتون.