رسپی رطب تن منجلی :
اموزش و طرز تهیه رطب تن منجلی با روش آسان و حرفه ای :
حلوای مقوی و البته پرکالری جنوبی که با رطب تازه درست میشه .
تابستون بعداز رنگینک این حلوا از پرطرفدارترینه.
مواد مورد نیاز:
- آرد معمولی دولیوان سر صاف
- روغن مایع یک لیوان
- رطب تازه
رطب رو میشوریم هسته هاشو در میاریم.
داخل قابلمه روغن میریزیم آرد اضافه میکنیم با حرارت کم آرد رو تفت میدیم تا آردمون سرخ بشه حدود بیست دقیقه زمان میبره دقت کنین حرارت نباید بالا باشه وگرنه آرد میسوزه.
آرد که سرخ شد و به رنگ قهوه ای در اومد رطبا رو اضافه میکنیم .
با کفگیر رطبا رو داخل آرد و روغن سرخ شده له میکنیم .
دستورای مختلفی برای این حلوا هست که من نوع سادشو درست کردم؛
میتونین بهش ادویه های دارچین ،هل، زنجبیل و یا مغز گردو و کنجد اضافه کنین.