رسپی شیرینی رولت خامه ای :
مواد لازم:
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر۴ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- آرد تقریبا ۵ قاشق غذاخوری
اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی رولت خامه ای آسان در خانه:
تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهم مخلوط کرده تا کرم رنگ و پفکی بشه. بعد روغن و آب جوش رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه میکنیم. کف تابه رو کاغذ روغنی انداخته. حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تابه رو از قبل گرم میکنیم.
مواد رو داخلش ریخته. دربشو میبندیم. حدود ده تا۱۵ دقیقه زمان پختش هست. بعدخارج میکنیم. کاغذ روغنی رو جدا میکنیم. بعد سریع رول کرده دور پارچه می پیچونیم. وداخل یخچال میزاریم. حدودا نیم ساعت بعد از اون روشو خامه زده شده میمالیم. و مجددا رول کرده و دوباره داخل یخچال میزاریم. بمدت یک ساعت یا بیشتر بعد از اون برش میزنیم و به شکل دلخواه تزیین کرده. میتونید از شکلات آب شده، پودرپسته، بریلو، میوه فصل، پودرگل محمدی و.. تزیین کنید.
نوش جان