رسپی و طرز تهیه کالباس خونگی:
اموزش درست کردن و طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و با روش آسان مثل بیرون:
مواد لازم:
- یک عدد ران ویک عدد سینه ی مرغ
- تخم مرغ ۱ عدد
- ارد ذرت ۳ ق غ
- سیر ۴ تا ۵ حبه
- نمک کمی
- روغن مایع ۶۰ گرم
- اب یخ ۱/۳ لیوان
- فلفل سیاه
- فلفل قرمز
- جوز هندی
- کمی زیره
- وهر ادویه ای که باب میلتون
- سس سفید یک قاشق
- درصورت دلخواه هویج نگینی شده و پسته،
طرز تهیه:
ران و سینه ی مرغ رو بی استخوان میکنیم و داخل غذا ساز میریزیم و کاملااا میکس میکنیم به طوری که حسابی چسبندگی پیدا کنه، و بعد تخم مرغ و ارد ذرت و ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم، روغن مایع و اب رو اضافه کنیم و دوباره ورز میدیم
مواد که کامل چسبندگی پیدا کرد ،
سلفون رو باز میکنیم تمام مواد رو داخلش میریزیم و کاملا به صورت استوانه میپیچیم و کنارای سلفون رو با نخ محکم میبندیم،
خیلییییی محکم
و بعد داخل فویل میپیچیم و به مدت یکساعت و نیم داخل اب جوش میزاریم تا کامل بپزه و بعد به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا کالباسمون فرم بگیره،
خیلی راحت نیست ولی عوضش برای بچه هایی که عاشق فست فودن کلی مفیده