دستور پخت و طرز تهیه مرغ با سس زرشک مجلسی با روش آسان :
اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ با سس زرشک مجلسی و خوشمزه :
چند تا گوجه تیکه شده رو با زرشک به مقدار لازم و کمی آب میکس کنید.
حالا براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه ريختم و پیاز رنده شده اضافه کردم و تفت دادم. زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کردم. و مایه زرشک رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و چند تا آلو بخارا و یه قاشق رب انار ملس بهش اضافه كردم و یه قاشق شکر هم ریختم و تفت دادم. اگر آب مرغ دارید دو ملاقه بهش اضافه کنید اما من آب مرغ نداشتم و بجاش آب ریختم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا سس به جوش بياد و جا بیفته.
سس زیاد آبکی نباشه و طعم ملس بايد داشته باشه. مقدار استفاده از شكر بستگي به ذائقه شما داره.
فيله مرغ رو که بصورت مربع برش داده بودم در تابه با روغن و با حرارت زياد تفت دادم. بعد فلفل سياه، نمك و زعفرون بهش اضافه و سرخ كردم و از حرارت برداشتم و كنار گذاشتم.
ولی میتونید مرغ سرخ شده رو به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط شه و باهم بپزه ولی من جدا سرو کردم، کاملا سلیقهای هستش