• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی بوستاک : آموزش درست کردن شیرینی و کیک

    طرز تهیه شیرینی بوستاک

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی بوستاک با روش آسان :

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی بوستاک خوشمزه در خانه:

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • کره ۲۵ گرم
    • خمیر مایه ۲ ق چ
    • شکر۴۰ گرم
    • شکر برای مایه خمیر۱ ق چ
    • نمک ۱/۲ ق چ
    • شیر ولرم ۱ پیمانه
    • ارد حدود ۵۲۵ گرم

    ابتدا خمیر مایه رو به همراه شکر و شیر مخلوط میکنیم و در ظرف رو میزاریم و اجازه میدیم تا به عمل بیاد،
    سپس درظرفی دیگر تخم مرغ ها رو میشکونیم و نمک و شکر رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود و بعد کمی ارد به همراه مایه خمیر اضافه میکنیم و هم میزنیم و مجدد باقی ارد رو آرام آرام اضافه میکنیم ورز میدیم تا جایی که به دست نچسبه ارد اضافه میکنیم،


    خمیر رو در سطح ارد پاشی شده میزاریم و خوب ورز میدیم و بعد داخل کاسه ی بزرگ که چربش کردیم میزاریم و روشو با سلفون میپوشونیم و به مدت ۱/۳۰ استراحت میدیم، بعداز اینکه حجمش دو برابر شد از ظرف خارج میکنیم کمی دیگه ورزش میدیم و چونه گیری میکنیم و داخل قالب میریزیم، شکل و اندازه قالب فرقی نمیکنه، ودر دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اجازه ی پخت میدیم و بعداز اینکه از فر خارج کردیم و خنک شد برش میزنیم و پودر قند و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم و تمااام

    طرز تهیه شیرینی بوستاک

    About The Author