دستور پخت و طرز تهیه شامی گیلانی :
اموزش اشپزی و طرز تهیه شامی گیلانی غذای ایرانی خوشمزه و خونگی:
مواد لازم:
- ۲۰۰ گرم گوشت گوشفند
- یک پیمانه لپه
- یک عدد پیاز متوسط
- ۲ حبه سیر
- یک عدد سیب زمینی کوچک (به دلخواه)
- ۲ عدد تخم مرغ
- نمک فلفل زردچوبه
- زعفران
طرز تهیه:
گوشت رو با پیاز میزاریم کاملا بپزه، لپه رو هم که از قبل خیس کردیم جدا میزاریم بپزه،
بعد از اماده شدن گوشت و لپه رو داخل میکسر میریزیم تا مخلوط شه پیاز و سیب زمینی و سیر رو هم اضافه میکنیم،
و بعد از میکس شدن داخل ظرف میریزیم و ادویه ها و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و ورز میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم،
این شامی فوق العاده خوش طعم و پوکه
داخلش هم طبق سلیقتون میتونید سبزیجات معطر استفاده کنید
نووش جونتون