دستور پخت و طرز تهیه ساندویچ رست بیف حرفه ای :
اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ رست بیف خوشمزه و آسان در خانه:
گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم
قارچ ۵-۶ عدد
خامه ۳۵ گرم
شیر نصف لیوان
آرد ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل، آویشن و رزماری
روغن زیتون مقدار لازم
پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه، گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم، در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم، برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه.
سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا و گودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود، نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم، در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد (کاهو، کلم، هویج ،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)