• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه راش کیک : دستور پخت کیک و شیرینی آسان خانگی

    طرز تهیه راش کیک

    دستور پخت و طرز تهیه راش کیک خونگی:

    مواد لازم برای تهیه کیک ساده خوشمزه و کم خامه:

    • ارد ۲ پیمانه
    • پودر کاکائو نصف پیمانه
    • بکینگ پودر ۲ ق چ
    • جوش شیرین نصف ق چ
    • نمک۱/۴ ق چ
    • پودر نسکافه ۱ ق چ
    • پودر شکر یک و نیم پیمانه
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شیر یک پیمانه
    • روغن مایع نصف پیمانه
    • وانیل ۱/۲ ق چ
    • اب جوش نصف پیمانه

    اموزش درست کردن و طرز تهیه راش کیک خوشمزه و با روش آسان :

    در مرحله ی اول تمام مواد خشک رو (ارد، پودر کاکائو، نشکافه، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، شکر ) با هم مخلوط میکنیم و در یک کاسه ی بزرگ میریزیم و وسطش رو گود میکنیم،
    و بعد مایعات رو اضافه میکنیم (شیر تخم مرغ وانیل روغن )
    و با همزن شروع میکنیم به هم زدن و به تدریج اب جوش رو اضافه میکنیم،


    هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه
    اگه حس کردید کمی رقیق مهم نیست مشکلی پیش نمیاد،
    و بعد داخل قالب میریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه اجازه ی پخت میدیم،
    میتونید مواد رو تو دوتا قالب کوچیک هم بپزید،


    بعد از خنک شدن لایه ی میانی کیک رو با توت فرنگی و ژله ی توت فرنگی که از قبل اماده داشتم تزیین کردم و یک مقدار خیلیی کم خامه ی فرم‌ گرفته اضافه کردم،
    و روی کیک هم نوتلا و توت فرنگی و تماام،
    البته تزیین کیک و مواد میانی کاملا سلیقه ای

    طرز تهیه راش کیک

    About The Author