دستور و طرز تهیه دسر پودینگ زعفرانی :
اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر پودینگ زعفرانی در خانه + نکات کلیدی :
مواد لازم:
- شیر ۲ لیوان
- نشاسته ی ذرت۲ ق غ
- شکر ۴ ق غ
- زرده ی تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل نوک ق چ
- گلاب + زعفران به میزان لازم
- خامه۲ ق غ
- موز ۱ عدد
- بیسکوییت چند عدد (هر نوع بیسکوییت)
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه، نشاسته ی ذرت و شیر سرد رو مخلط میکنیم تا یکدست شه و بعد شیر رو به تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم و روی شعله ی ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا شیر گرم شه و بعد از اینکه گرم شد خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت فرنی دربیاد،
وقتی حس کردیم داره موادمون غلیظ میشه گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و بعد از اینکه خاموش کردیم کمی از داغی افتاد توی ظرفهامون سرو میکنیم، یک لایه پودینگ یک لایه موز و یک لایه بیسکوییت میریزیم و لایه ی اخر فقط موس میریزیم، و بعد به مدت یکساعت داخل یخچال میره تا کاملا خنک شه
نوش جان التماس دعا