دستور پخت و طرز تهیه اشترودل گوشت مجلسی:
اموزش اشپزی و طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه و آسان در خانه :
مواد برای خمیر:
- ارد ۳ پیمانه
- روغن ۱/۴ لیوان
- اب یک لیوان سرخالی
- شکر ۱ ق غ
- نمک نصف ق چ
- تخم مرغ ۱ عدد
- خمیر مایه نصف ق غ
اب و خمیر مایه و شکر را مخلوط کنید کمی با قاشق هم بزنید تا خمیر مایه فعال شه، و بعد با باقی مواد به غیر از ارد ترکیب کنید،
و بعد ارد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت بشه و از کاسه جدا شه، بعد از اینکه حسابی ورز دادین بزازین تو کاسه و درش رو ببندید و بزارید یک ساعت در دمای محیط (ترجیحأ گرم) تا عمل بیاد، بعد که عمل اومد تو سطحتون ارد پاشی کنید و خمیر رو هواگیری کنید و به ۴ قسمت تقسیم کنید و با وردنه سطحشو صاف کنید و مواد گوشتیتونو اضافه کنید و سطحشو ببندید و روی خمیر رو زرده ی تخم مرغ و زعفرون بمالید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ کاملا بپزه،
مواد میانی اشترودل هم میتونین سلیقه ای اماده کنین، من پیاز و گوشت چرخکرده و پنیر ریختم.