دستور پخت مینی نان لاکچری :
اموزش درست کردن و طرز تهیه مینی نان لاکچری خوشمزه و خونگی:
مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم آرد
- ۱۵ گرم شیر خشک (اختیاری)
- ۴۰ گرم شکر دانه ریز
- ۲۱۰ گرم شیر سرد که با دو زرده تخم مرغ مخلوط شده است
- ۳ گرم نمک
- ۴ گرم مخمر فوری
- ۵۰ گرم کره
برای رومال:
- ۱ تخم مرغ کامل و ۱ قاشق غذاخوری شیر مایع
دستور تهیه:
آرد، شیرخشک، شکر و شیر سرد را مخلوط کنید، هم بزنید تا نصف صاف شود، مخمر فوری را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود و در آخر کره و نمک اضافه کنید.
تا زمانی که خمیر یکدستی بدست آورید، آن را ورز دهید. سپس روی خمیر را با یک پارچه تمیز یا سلفون بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند.
خمیر را وزن کرده و آن را به قطعه های ۲۵ گرمی تقسیم کنید. چانه ها را در یک قالب گرد که چرب شده است قرار داده و بگذارید ۴۵ دقیقه الی یک ساعت استراحت کند تا اندازه آن دو برابر شود. سپس آن را با مخلوط تخم مرغ و شیر رومال کرده و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید. بعد از اینکه از فر خارج کردید روی آنها را به کره آغشته کنید.