دستور پخت و طرز تهیه کیک ابری :
مواد لازم:
- تخم مرغ خنک ۶ عدد
- آرد گندم یک و یک دوم پیمانه
- نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
- پودر قند یک دوم پیمانه
- بکینگ پودر یک چهارم ق چ
- نمک و وانیل یک پینچ از هرکدام
- آب جوش سه ق غ
- عسل یک ق غ
- سینی ۴۰×۶۰
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک ابری خوشمزه و آسان مثل بیرون در خانه :
ابتدا فررا باحرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم
کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و کمی کاغذ را با روغن مایع چرب میکنیم
آردگندم و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و نمک را سه بار باهم الک میکنیم
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا نموده سفیده ها را با نصف پودر قند باهمزن برقی درحدی که سفت و پفکی شود میزنیم و در یخچال قرارمیدهیم
زرده تخم مرغ ها را به همراه باقیمانده پودرقند و وانیل باهمزن میزنیم تا حجم ان چند برابر شده و حالت کرمی پیدا کند دراین مرحله سه قاشق آب جوش را کم کم به زرده ها اضافه و عسل راهم اضافه و هم میزنیم
دراین مرحله مخلوط آرد را افزوده و خوب مخلوط نموده نهایتا سفیده ی تخم مرغ ها را اضافه و بالیسک به ارامی فولد کنید نهایتا مایه ی کیک را داخل سینی ریخته بصورت یکسان درتمام سینی پخش و در فر گرم شده به مدت ۸ تا ۱۲ قرار میدهیم
بعد ازینکه از فر خارج کردیم روی سطح کار را با پارچه نخی پوشانده اجازه میدیم تاخنک بشه
از کاغذ روغنی جدا کرده بعد با چاقوی تیز اطراف کیک را مرتب میکنیم و از وسط نصف میکنیم توجه داشته باشید که احتیاج به دوتا مستطیل هم اندازه دارید
خب دراین مرحله یک لایه نیم سانتی از خامه ی فرم گرفته رو روی سطح یکی از مستطیل ها پخش و مستطیل بعدی را روی خامه قرار داده و بعد یک لایه خیلی نازک خامه هم روی سطح بیرونی بصورت صاف و یکدست پخش میکنیم و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرارمیدیم و در انتها با چاقوی اره ای تیزبرش های دلخواه میدم و روی کیک های برشی رو هرطور که میخواین تزیین کنید باخامه یا تکه های میوه و شکلات و…