طرز تهیه تارت سیب + نکات کلیدی:
اموزش درست کردن تارت سیب خوشمزه و آسون تو خونه:
مواد لازم:
- ۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده یا مارگارین یا روغن مایع
- ۱ عدد تخم مرغ
- نصف لیوان شکر
- بکینگ پودر ۱ ق م
- آرد به میزان لازم ( تقریبا ۲ لیوان و ۲ ق سوپخوری)
-
برای مواد سیبی :
- ۴ عدد سیب متوسط ( یا ۳ عدد بزرگ)
- ۲ ق غ شکر
- ۱ ق م دارچین
-
برای روی تارت :
- پودر قند
طرز تهیه :
ابتدا مواد سیبی رو آماده میکنیم سیب ها رو پوست کنده و رنده میکنیم دارچین و شکر رو اضافه کرده و می پزیم سپس از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه سپس خمیر تارت رو آماده میکنیم داخل ظرفی تخم مرغ،کره و شکر رو خوب هم میزنیم بعد بکینگ پودر و آرد رو آروم آروم اضافه میکنیم خمیر بدست اومده باید مثل لاله گوش نرم باشه و به دست نچسبه.
خمیر رو ۱۵ دقیقه استراحت میدیم .خمیر و مواد میانی شو داخل ظرف تارت پهن میکنیم. از این خمیر به انداره پرتقال بر میداریم بقیه خمیر رو داخل ظرف متوسط بورجام یا ظرف تارت پهن میکنیم روی خمیر مواد سیبی مون رو میریزیم و صاف میکنیم.
خمیری که به اندازه پرتقال برداشته بودم رو باز میکنیم و برش میزنیم و روی تارت میذاریم ، سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه تا زمانیکه طلایی بشه میپزیم و بعد پخت روش پودر قند میپاشیم و سرو میکنیم.
نوش جان