اموزش اشپزی و طرز تهیه لازانیا گوشت خوشمزه در خانه :
دستور پخت و طرز تهیه لازانیا گوشت :
لازانیا رو قبلا آموزشش رو گذاشتم بازهم براتون توضیح میدم
لازانیا اصلی مواد میانیش فقط گوشت چرخ کرده همراه با پیاز و ادویه سرخ شده است
به همراه کمی رب گوجه فرنگی همه مواد رو خوب سرخ کنید درآخر فلفل سیاه ،نمک و زردچوبه اضافه کنید
برای باز شدن یخ گوشت کرده وقتی پیاز رو تفت دادین حرارت رو خیلی کم کنید و گوشت رو بصورت یخ زده داخل تابه بگذارید و به بقیه کارهاتون برسید گوشت به آرامی نرم میشه باز شدن کامل گوشت بدون گلوله شدن خیلی مهمه گوشت کامل نرم میشه و میتونید شروع به سرخ کردن مواد گوشتی کنید
سس سفید لازانیا نکته اصلی است
یک لازانیا بی نقص نباید خشک باشه بخصوص کناره های ظرف پس سس رو به خوبی و کامل روی سطح ورقه ها بریزید
برای سس یک کره پنجاه گرمی یک قاشق غذاخوری سر پر آرد رو با هم کمی تفت بدید دو پیمانه شیر اضافه کنید خیلی نباید غلیظ بشه وقتی سس غلیظ باشه موقع پخت باعث سفت شدن لازانیا میشه
جوز هندی و آویشن هم اضافه کنید به سس به دلخواه میتونید کمی خامه ترش هم اضافه کنید
کف ظرف کامل سس بریزید و شروع به چیدن ورقه ها کنید بعد مواد گوشتی پنیر و سس و لایه ها را تکرار کنید لایه آخر ورق لازانیا سس و پنیر هست
داخل فر بگذارید وقتی روی لازانیا به رنگ دلخواهتون رسید و پنیر آب شد از فر خارج کنید و سرو کنید
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.