اموزش اشپزی و طرز تهیه کباب یونانی رستورانی :
دستور پخت و طرز تهیه کباب یونانی :
حتما در منوی رستورانها این کباب رو زیاد دیدین به راحتی میتونید خودتون در منزل این کباب متفاوت و خوشمزه رو تهیه کنید.
سینه مرغ رو با آبلیموی تازه، سس خردل، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و پیاز خلال شده از شب قبل مزه دار کنید
سینه های مرغ رو برش بدید بهتره قبل از اینکه مرینیت کنید برش بدید تا خوب مزه دار باشه و مراقب باشید که تا انتها برش ندید فقط میخواییم نازک تر بشه
به اصطلاح قبضه کردن میگیم
روی تخته کار کیسه فریزر بگذارید سینه ها را روی کیسه بگذارید دوباره یککیسه روی سینه ها بگذارید و با بیفتک روی قسمتهای ضخیم بکوبید تا نازک تربشه
مثل مراحل در عکس ها، ابتدا گردوی آسیاب شده یک قاشق غذاخوری، کره سرد یخچالی، جعفری و گشنیز تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری، پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری زیاد از مواد پر نکنید
با خلال دور تار دور سینه رو فیکس کنید و داخل ظرفی فویل بکشید و بگذارید داخل فر با دمای ۱۸۰ یک ساعت بپزد
دما رو با توجه به نوع فر چک کنید
از فر خارج کنید ،کره و زعفران را با قلمو سیلیکونی روی کبابها بکشید
سوالی داشتین برام کامنت بگذارید
به همراه نان تازه سرو کنید.
امیدوارم درست کنید و طعم جذاب این کباب لذیذ ببرید.