• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه رشته خشکار : آموزش درست کردن شیرینی سنتی

    طرز تهیه رشته خشکار

    اموزش و طرز تهیه رشته خشکار شیرینی سنتی در خانه :

    طرز تهیه رشته خشکار :

    یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی استان گیلان هست که درماه رمضان در افطار استفاده میشود و طرفدارهای زیادی داره ….. از آرد برنج که بصورت خمیری مایع حاضر میشه و در قیف مخصوص میریزین، با ظرافت خاص داخل سینی مسی میریزن و میپزن و داخل رشته ها رو با پودر گردو و پودر قند و دارچین پر میکنن و در روغن سرخ میکنن و در آخر داخل شربت بار میگذارن ……. من روش پودر قند الک کردم و پودر گل محمدی ریختم .

    برای پخت باقالی تازه:


    از نمک ،سرکه و آب استفاده کردم و با گلپر سرو کردم
    پنیر برشته (املت گیلانی ):یک از غذای خوشمزه و خیلی آسون هست میتونید در وعده صبحانه ،عصرانه و افطار تهیه کنید و نوش جان کنید
    از هر پنیر صبحانه ای که در دسترس داشتین استفاده کنید در اصل با پنیر سیامزگی درست میشه یا پنیر گوسفندی …….
    پنیر را همراه با روغن و کره بگذارید کمی نرم بشه، بهش شوید خشک و زردچوبه اضافه‌کنید خوب تفت بدید برای هر صد گرم پنیر یک عدد تخم مرغ در نظر بگیرید


    میران شوید را به دلخواه کم و زیاد کنید برای دوتا تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شوید بریزید
    تخم ها را جدا گانه هم بزنید و به مواد پنیری اضافه کنید کامل هم بزنید تا یکدست بشه من پودر سیر به تخم ها اضافه کردم میتونید سیر تازه هم اضافه کنید و با تازه نوش جان کنید.

    طرز تهیه رشته خشکار

    About The Author