اموزش و طرز تهیه رشته خشکار شیرینی سنتی در خانه :
طرز تهیه رشته خشکار :
یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی استان گیلان هست که درماه رمضان در افطار استفاده میشود و طرفدارهای زیادی داره ….. از آرد برنج که بصورت خمیری مایع حاضر میشه و در قیف مخصوص میریزین، با ظرافت خاص داخل سینی مسی میریزن و میپزن و داخل رشته ها رو با پودر گردو و پودر قند و دارچین پر میکنن و در روغن سرخ میکنن و در آخر داخل شربت بار میگذارن ……. من روش پودر قند الک کردم و پودر گل محمدی ریختم .
برای پخت باقالی تازه:
از نمک ،سرکه و آب استفاده کردم و با گلپر سرو کردم
پنیر برشته (املت گیلانی ):یک از غذای خوشمزه و خیلی آسون هست میتونید در وعده صبحانه ،عصرانه و افطار تهیه کنید و نوش جان کنید
از هر پنیر صبحانه ای که در دسترس داشتین استفاده کنید در اصل با پنیر سیامزگی درست میشه یا پنیر گوسفندی …….
پنیر را همراه با روغن و کره بگذارید کمی نرم بشه، بهش شوید خشک و زردچوبه اضافهکنید خوب تفت بدید برای هر صد گرم پنیر یک عدد تخم مرغ در نظر بگیرید
میران شوید را به دلخواه کم و زیاد کنید برای دوتا تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شوید بریزید
تخم ها را جدا گانه هم بزنید و به مواد پنیری اضافه کنید کامل هم بزنید تا یکدست بشه من پودر سیر به تخم ها اضافه کردم میتونید سیر تازه هم اضافه کنید و با تازه نوش جان کنید.