اموزش درست کردن دسر شله زرد سنتی در خانه :
دسرهای سنتی ایرانی بی نظیرن چه از نظر طعم چه از نظر رنگ و مزه تماممواد بکار رفته در دسرهای ایرانی سالم و بسیار مقوی میباشند ،سعی کنیم این دسرهای سالم رو جایگزین دسرهای رنگی وپر از اسانس های پر ضرر شیمیایی کنیم ،و جایگاهشون رو در سفره هامون پر رنگ تر کنیم ،
یک نکته مهم در تهیه دسر اینه که باید شیرین باشه در غیر اینصورت دیگه دسر نیست در مورد شله زرد میشه برنج مزه دار شده با شکر و زعفران هم باید با دست و دلبازی بزنید تا خوشرنگ باشه …
این دستوری که براتون میگذارم با زیاد کردن مقادیر میتونیددر حجم بیشتر ازش استفاده کنید،
طرز تهیه دسر شله زرد :
برنج نیمه دانه مرغوب یک پیمانه
شکر دو پیمانه
گلاب کاشان نصف پیمانه
عرق هل یک چهارم پیمانه
آب نه پیمانه
کره پنجاه گرم
زعفران غلیظ یک قاشق سوپخوری
خلال بادام به دلخواه یک چهارم پیمانه
برنج را ازشب قبل خیس کنید
هر یک پیمانه برنج نه پیمانه آب نیاز داره میتونید از پیمانه استاندارد قنادی استفاده کنید حالا اگر با لیوان دیگه ای اندازه زدین همون لیوان معیار استفاده برای کل مواد باشه
برنج را با نه پیمانه آب بگذارید خوب بپزه دوساعت که گذشت شکرو عرق هل را اضافه کنید با نیمی از زعفران با حرارت ملایم بگذارید خوب پخته بشه وقتی به پخت و غلظت دلخواه رسید دوباره مابقی زعفران + کره + گلاب را اضافه کنید
اگر خلال خواستین داخل شله زرد بریزین حتما در گلاب خیس کنید و همراه با گلاب به شله زرد اضافه کنید
در کل به نظرم دسر باید بافتش نرم باشه به همین خاطر خلال اضافه نمیکنم
گل محمدی، پودر پسته و دارچین برای تزیین روی شله زرد
عالی میشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.