• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت رولت گوشت : طرز تهیه غذای خوشمزه خانگی + نکات

    دستور پخت رولت گوشت

    اموزش اشپزی و دستور پخت رولت گوشت مجلسی در خانه :

    طرز تهیه و دستور پخت رولت گوشت :

    شما برای مواد میانی رولت میتونید هویج پخته، جعفری خرد شده، قارچ، زرشک، گردو، پیاز سرخ شده و………
    با توجه به سلیقه خودتون اضافه کنید حتی پنیر پیتزا
    برای تهیه رولت گوشت درصد چربی گوشت باید پایین باشه. پس ترجیحا از گوشت گوساله استفاده کنید
    برای اینکه انسجام‌ مواد خوب باشه از پودر پیاز استفاده کنید تا اگر برای دفعه اول هست که رولت درست میکنید که وا نره این یک نکته هست

    نکات:


    نکته بعدی خوب ورز دادن گوشت هست و اینکه برای چهار صد گرم گوشت دو قاشق غذاخوری پودر پیاز نیاز داریم
    و اما ادویه رو اندازه نمیگم‌.جون مصرف ادویه کاملا سلیقه هست پودر دارچین ،پودر زردچوبه ،پودر زنجبیل ،پودر فلفل قرمز ،پودر سیر
    و اما نکته مهم اگر میخوایین بافت گوشت نرم و آبدار باشه یک قاشق غذا خوری خامه ترش یا صبحانه به کل مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید


    فیله مرغ رو باید حتما مرینیت کنید که من با دوغ مرینیت کردم. دوغ نداشتین با مخلوط شیر و کمی آبلیمو همراه با ادویه بهتره چهار ساعت کم تر نباشه
    فیله را رول کنید و داخل کره سرخ کنیدو درآخر خلال را جدا کنید ،
    برای راحت رول شدن روی صفحه یا تخته کار کمی آب بریزید و سلفون یا کیسه فریزر رو باز کنید و روی سطح کار قرار بدید
    مواد گوشتی رو بصورت مستطیل رو صفحه با حوصله و دقت پهن کنید


    میتونید یک لایه کیسه روی گوشت قرار بدید و با وردنه خوب پهن کنید
    رولت از قسمت طولی رول و جمع میشه فیله ها را با ده سانت فاصله و حتی بیشتر فیله را مرتب کنار هم قرار بدید به کمک بلند کردن سلفون یا کیسه از قسمت طول شروع به رول کردن گوشت کنید
    خیلی مهمه خوب فشرده بشه و تمام قسمت های که باز هست را خوب با منسجم کنید ،


    دو طرفش رو مثل شکلات ببندید و به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید و کیسه را جدا کنید در مخلوط کره و روغن سرخ کنید دقت کنید با حوصله تمام سطحش خوب سرخ بشه
    و در آخر سس درست کنید و بگذارید با سس طعم و رنگ بگیره

    سس:


    برای سس از رب + ادویه که بهتره بیشتر دارچین باشه + زعفران + یک قاشق غذاخوری سرخالی شکر + دو قاشق سرکه استفاده کنید بگذارید خوب پخته بشه و طعم بگیره با حرارت ملایم پخت رو انجام بدید
    برش‌ های رولت بخاطر وجود فیله زیبا میشه. من فرصت نداشتم میتونید کامل برش بزنید و به زیبایی در ظرف سرو کنید همراه نان یا برنج به دلخواه سرو کنید

    دستور پخت رولت گوشت

    About The Author