طریقه تهیه کیک شکلاتی:
طریقه تهیه کیک شکلاتی:
یک کیک خانگی سالم کم کم بعد از پخت نرمی و تازگیشو با زمان از دست میده و نمی تونید برای مدت زیادی نگهداریش کنید.
این نشان سالم بودن کیک و نشون میده ماده نگهدارنده نداره که معمولا برای هوادهی در بافت و حفظ نرمی برای مدت طولانی در کیک ها کاربرد دارن …… میتونید با یک سرچ ببینید امولسیفایرها چه ضررهایی دارن ،
به راحتی میتونید انواع کیک ها رو خودتون در منزل تهیه کنید .
کیک شکلاتی :
- آرد قنادی یک و یک دوم پیمانه
- تخم مرغ سه عدد
- شکر یک پیمانه
- روغن مایع یک پیمانه
- پودر کاکائو مرغوب سه قاشق سوپخوری
- آب جوش یک دوم پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
برای شروع قالب مورد نظر رو با کره چرب و با کمی پودر کاکائو و آرد خوب به تمام سطح قالب بزنید و داخل یخچال قرار بدید
فرا روشن کنید
آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو را سه بار الک کنید و کنار بگذارید
تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ بشه
روغن مایع و آب جوش را اضافه کنید و خوب هم بزنید
مخلوط آرد را به مایع اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید و مایع را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ بگذارید پخته بشه از فر خارج کنید بگذارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
برای تهیه گاناش به میزان مساوی خامه صبحانه و شکلات تخته ای را بن ماری کنید و روی کیک بریزید