• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    باقلا پلو با جوجه زعفرونی : دستور پخت غذای سنتی خونگی

    باقلا پلو با جوجه زعفرونی

    اموزش اشپزی و دستور پخت باقلا پلو با جوجه زعفرونی مجلسی :

    طرز تهیه باقلا پلو با جوجه زعفرونی:

    یکی از غذاهایی که وقت کمی میخواد و خوشمزه هم میشه باقالا پلو با جوجه زعفرونی :
    سینه مرغ رو با ماست، روغن زیتون، نمک، آب یک عدد لیموی تازه، فلفل سیاه و زعفران مرینیت کنید بهتره حداقل چهار ساعت زمان بدید


    بعد در مخلوط کره و روغن سرخ کنید و در آخر کمی پودر دارچین بریزید
    برای باقالا پلو از شوید خشک استفاده کنید و موقع دم گذاشتن حتما از پودر دارچین وپودر گل محمدی استفاده کنید
    باقالا را جدا گانه بپزید و آبکش کنید و همراه با شوید موقع دم گذاشتن بریزید
    حتما وقتی برنج دم کشید از روغن حیوانی یا کره برای روی برنج استفاده کنید .


    برای سالاد هم لبو و سیب زمینی را جدا گانه پختم مکعبی برش دادم، لوبیا چیتی رو پختم مثل وقتی میخوام خوراک لوبیا درست کنم ،
    گوجه هم نگینی خرد کردم ترکیب اینها با کاهو عالی میشه
    فقط همه مواد را با سس مایونز تقریبا یک ساعت قبل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید طعمش خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.
    سوالی داشتین برام کامنت بگذارید ممنونم

    باقلا پلو با جوجه زعفرونی

    About The Author