اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ زعفرونی مجلسی در خانه :
دستور پخت و طرز تهیه مرغ زعفرونی :
برای درست کردن این مرغ خوشمزه من همیشه از رون استفاده میکنم ولی شما میتونید هر قسمت مرغ رو که بیشتر دوست دارید استفاده کنید. تیکه های مرغمون رو از داخل فریزر درمیارم و نیازی نیست که بذاریم یخش باز شه، همونجوری میذارمش داخل قابلمه و دو تا پیاز بزرگ رو خلالی میکنم و میچینم روی مرغ، به همراه نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و فلفل سیاه و صد گرم کره.
بعد بدون اینکه ذره ای بهش آب اضافه کنیم زیر گاز رو روشن میکنیم و با شعله کم اجازه میدیم بپزه. بعد از یک ساعت میبینیم که مرغمون آب انداخته اون موقع بهش زعفرون آب کرده مون رو به مقدار لازم اضافه میکنیم و مرغ و پیازمون رو زیر و رو میکنیم و دوباره اجازه میدیم یک ساعت دیگه همون طوری بپزه، بعد از تایم دوم دیگه مرغ مون کاملا پخته و تا حدی هم سرخ شده و پیاز هامونم به غلظت سس رسیده بعد کنار زرشک پلو خوشمزه مون سرو میکنیم..