اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ ترش گیلانی غذای سنتی ایرانی :
مواد مورد نیاز :
- مرغ ۳ تیکه
- تخم مرغ ۳ عدد
- پیاز ۲ عدد
- لپه نیم پز ۲۰۰ گرم
- سیر ۳ حبه
- سبزیجات معطر ۵۰۰ گرم
- ( جعفری، گشنیز، تره،کمی نعنا)
- البته تو گیلان از سبزی محلی چوچاق و خالواش استفاده میکنن
- آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره بستگی به ذائقه تون
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه مرغ ترش گیلانی :
سبزیها رو بعد از پاک کردن و شستن خرده کرده، و با مقداری روغن سرخ میکنیم
پیاز ها رو خرد کرده با کمی روغن تفت میدیم سبک که شد زردچوبه میزنیم و ۳ حبه سیر رو رنده کرده همراه پیاز تفت میدیم و تکه های مرغ رو اضافه کرده به تفت دادن ادامه میدیم تا رنگ مرغ ها عوض بشه، بعد لپه نیم پز و سبزی سرخ شده رو اضافه ميكنيم نمک و فلفل میزنیم و مقداری آب میریزیم تا روی مواد رو بپوشونه، خورشت که بجوش افتاد آب نارنج یا آبغوره رو میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و خورشت جا بیفته، ۱۰ دقیقه آخر ۳ عدد تخم مرغ ها رو با چنگال میزنیم و داخل خورشت میریزیم و میذاریم تا تخم مرغ ها ببنده و بعد حرارت رو خاموش میکنیم و با پلو سرو میکنیم.