اموزش اشپزی طرز تهیه ایزگارا بالیک ماهی تنوری ترکیه ای :
از کبابیکردن ماهیهای فصل مثل :
هامسی (ماهی کولی)، لِورِک (ماهی خاردار)، چوپرا (ماهی سیم)، ایستاوریت (اردک ماهی)، پالاموت (ماهی ماکرل) و لوفِر (ماهی آبی رنگ) تهیه میشه.
که تو ایران ماهی قزل و کپور می تونه جایگزین خوبی برای ماهی های ترکی باشه
مواد مورد نیاز :
- ماهی چوپرا، قزل یا کپور
- پیاز حلقه شده
- سیر ۴ حبه
- نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پوره ی فلفل ،زرچوبه کمی، فلفل سیاه، پاپریکا، سیزیجات خشک معطر
- روغن زیتون
- آب لیمو ترش تازه
- زست لیمو : ۱ق چ
دستور پخت و طرز تهیه ایزگارا بالیک :
ابتدا ماهی رو پاک کرده حسابی با آب سرد بشورین.
نمک فراوون و آب لیموی تازه و فلفل سیاه چند ساعت مزه دار کنین.
سیر رو خرد کنین و داخل شکم و اطراف ماهی بزارین.
تمام ادویه های بالا رو با هم ترکیب کنین.
تا یه خمیر نرمی درست بشه.
این خمیر نرم و روان رو روی ماهی و داخل شکمش حسابی بمالین و ماساژ بدین.
حتما روی سطح ماهی بصورت اریب برش یزنیین.
هم برای مزه دار شدن، هم پخت بهتر
حالا ماهی رو روی سینی گریل یا توری با داخل فر قرار بدبن
اگه داخل فر بزارین، ۱ ساعت زمان کافیه
حتما کف ظرف فر، حلقه های پیاز بچینین، از حلقه های لیمو ترش غاقل نشین
رز ماری برای ماهی داخل فر عالیه
نووووش جان