اموزش درست کردن و دستور پخت کیک کرامبل آلبالو خوشمزه خونگی:
مواد لازم
اندازه لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر یا جهار پنجم لیوان فرانسوی
مواد کیک
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- یک لیوان روغن مایع
- 1 لیوان ماست
- 2 لیوان ارد
- نصف لیوان نشاسته ذرت یا گندم
- 1 پاکت بکینگ پودر 10 گرمی ترک یا یک ق غ سرصاف
- 1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی
- 1.5 کاسه سوپ خوری آلبالو
برای روی کیک
- 3 قاشق غذاخوری سرپر کره (سرد باشد)
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی
- 1.5 لیوان آرد
برای سس روی کیک
- 3 قاشق غذاخوری پودر قند
- 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو :
تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کف کند و کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن ، ماست و وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید. در کاسه دیگری آرد ، نشاسته و بیکینگ پودر را با ام مخلوط کنید. قالب کمربندی 35x25cm را چرب کرده و آردپاشی کنید.
مایه کیک را در قالب بریزین و به طور مساوی در کف قالب پخش کنید. آلبالوهای بدون آب و هسته را با 1 قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایه کیک بریزین . (دلیل آردی کردن آلبالو ها این است که در مایه کیک فرو نروند و ته نشین نشوند)
برای کرامبل روی کیک ، کره سرد ، شکر ، آرد و وانیل را در غذاساز بریزین تا حالت پودری پیدا کند و دوباره با دست فشار دهید تا خرده های کرامبل کمی گلوله گلوله شود و آنها را روی کیک بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40-45 دقیقه بپزید. قبل از خارج کردن از فر برای اطمینان از پخت تست خلال دندان را انجام دهید.
صبر کنید تا کیک پخته شده به دمای اتاق برسد و خنک شود
برای سس روی کیک پودر قند و آبلیمو را با هم کاملا هم بزنید تا صاف شود و غلیظ و روان شود و سپس روی کیک بریزید و وقتی کیک کاملاً خنک شود سرو کنید .نوش جان
نکته:در صورت تمایل می توانید این کیک را با میوه های دیگری مانند سیب ، هلو ، تمشک ، گیلاس …درست کنید ..