اموزش اشپزی و طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی در خانه :
مواد مورد نیاز :
- اسفناج نیم کیلو
- پیاز دو عدد
- برنج ۲/۵ پیمانه
- زرده تخم مرغ یک عدد
- ماست ۲ قاشق
- زعفرون
- ادویه نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
- شوید خشک۱/۴ پیمانه
- سیر رنده شده ۱ ق چ
- رب انار ۴ قاشق غذاخوری
- روغن
- مرغ یک عدد سینه
دستور پخت و طرز تهیه اسفناج پلو :
پیاز درشت خرد شده را در روغن تفت دهید سپس سینه مرغ مکعبی را در آن تفت دهید و زردچوبه، فلفل و نمک و سیر ( من یک عدد هویج را هم نگینی خرد کردم. ) را اضافه کنید و با یک لیوان آب بزارید بپزد تا آبش تمام شود . اسفناج خرد شده را روی حرارت ملایم بزارید تا با آب خودش پخته شود و آبش کامل کشیده شود. شوید خشک و رب انار رو اضافه کنید. اگر رب انارتون ترشه از میزان کمتری رب استفاده کنید و حرارت رو خاموش کنید
برنج رو ب صورت آبکشی درست کنید بعد از آبکشی در ظرفی زرده تخم مرغ
و ماست و زعفرون رو بریزید دو کفگیر از برنج آبکش شده را اضافه کنید و ته قابلمه روغن بریزید ته دیگ را پهن کنید تا تهدیگ تهچینی داشته باشید سپس مابقی برنج و مواد مرغی و اسفناج را لایه لایه بریزید و کره آب شده و زعفران را روی برنج بریزید و دم بذارید .(در صورت نیاز کمی آب بهمراه کره روی برنج بریزید) بعد از گذشت ۴۰ دقیقه اسفناج پلو آماده است
نوش جان