• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه آش لعاب دار و جا افتاده : دستور پخت غذای خونگی

    طرز تهیه آش

    اموزش اشپزی و طرز تهیه آش خوشمزه و جا افتاده و لعاب دار :

    مواد مورد نیاز :

    • دال عدس ۱پیمانه
    • جو پرک ۲پیمانه
    • سبزی آش ۲پیمانه
    • گالینا بلانکا گوشت ۳عدد
    • کشک به میزان دلخواه
    • پیاز ۱ عدد
    • سیر چند حبه
    • نعنا داغ مقداری

    دستور پخت و طرز تهیه آش :

    ابتدا پیاز خرد شده را به همراه زردچوبه کمی تفت دهید سپس جوپرک را به همراه دال عدس و یک لیتر آب به پیاز اضافه کنید بعد از اینکه به جوش آمد سبزی را اضافه کنید و حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا آش جا بیفتد. در اواخر پخت کشک و گالینا را به آش اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا کشک و گالینا کاملا با مواد ترکیب شود .. آش ما آماده است . نوش جان ….

    کل زمان پخت برای این آش بین ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه است. در آخر هم برای تزیین آش از سیر داغ و نعنا داغ استفاده میکنیم. میتوانید سیر و نعنا داغ را داخل آش هم بریزید. این آش به دلیل پخت سریع دال عدس و جو پرک بین نیم ساعت تا چهل دقیقه بیشتر نیاز به زمان برای پخت ندارد و به دلیل داشتن گالینا و کشک در این آش اصلا از نمک استفاده نکنید.

    طرز تهیه آش

    About The Author