اموزش اشپزی و دستور پخت بورک اسفناج مجلسی و اسون در خانه :
مواد مورد نیاز :
- ۴ عدد خمیر یوفکا
- ۷۰۰ گرم اسفناج
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۴، ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- نمک به اندازه کافی
برای سس:
- نصف لیوان شیر
- یک انگشت بیشتر از نصف لیوان روغن مایع
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- یک قاشق غذاخوری سرکه
برای رویش:
- یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال
- مقداری کنجد و سیاهدانه
طرز تهیه و دستور پخت بورک اسفناج :
ابتدا مواد داخل بورک را آماده کنید. برای این کار ابتدا اسفناجها را خرد کنید و خوب بشورید و کنار بگذارید تا آبش برود.
داخل تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را خوب تفت دهید. ابتدا ادویه و بعد اسفناج را اضافه کنید. شعله اجاق را زیاد کرده و اسفناجها را تفت دهید (نیاز به پختن زیاد اسفناجها نیست). زیر اجاق را خاموش کنید و بگذارید سرد شود.
برای درست کردن سس همه مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.
خمیر یوفکا را روی میزکار پهن کنید و با فرچه تمام سطح آن را سس بمالید. خمیر یوفکا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. مواد میانی را روی خمیرها بریزید و مانند عکس رول کنید سپس رول را دور خودش بپیچید و به شکل گل در بیاورید.
آنها را در سینی فر بچینید و رویشان زرده تخم مرغ بمالید و مقداری کنجد و سیاهدانه بپاشید.
در فر با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید.