• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت بورک اسفناج : طرز تهیه غذای خوشمزه خونگی

    دستور پخت بورک اسفناج

    اموزش اشپزی و دستور پخت بورک اسفناج مجلسی و اسون در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • ۴ عدد خمیر یوفکا‌
    • ۷۰۰ گرم اسفناج‌
    • ۱ عدد پیاز بزرگ‌
    • ۴، ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع ‌
    • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا‌
    • ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه‌‌
    • نمک به اندازه کافی‌

    برای سس:

    • نصف لیوان شیر‌‌
    • یک انگشت بیشتر از نصف لیوان روغن مایع‌
    • ۲ قاشق غذاخوری آرد‌
    • یک قاشق غذاخوری سرکه‌‌

    برای رویش:

    • یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال‌
    • مقداری کنجد و سیاهدانه‌‌

    طرز تهیه و دستور پخت بورک اسفناج :

    ابتدا مواد داخل بورک را آماده کنید. برای این کار ابتدا اسفناج‌ها را خرد کنید و خوب بشورید و کنار بگذارید تا آبش برود.‌
    داخل تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را خوب تفت دهید. ابتدا ادویه و بعد اسفناج را اضافه کنید. شعله اجاق را زیاد کرده و اسفناج‌ها را تفت دهید (نیاز به پختن زیاد اسفناج‌ها نیست). زیر اجاق را خاموش کنید و بگذارید سرد شود.‌
    برای درست کردن سس همه مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.‌‌


    خمیر یوفکا را روی میزکار پهن کنید و با فرچه تمام سطح آن را سس بمالید. خمیر یوفکا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. مواد میانی را روی خمیرها بریزید و مانند عکس رول کنید سپس رول را دور خودش بپیچید و به شکل گل در بیاورید.‌
    آنها را در سینی فر بچینید و رویشان زرده تخم مرغ بمالید و مقداری کنجد و سیاهدانه بپاشید.‌
    در فر با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید.‌

    دستور پخت بورک اسفناج

    About The Author