اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت به آلو غذای سنتی و خوشمزه در خانه :
طرز تهیه خورشت به آلو :
دو عدد پیاز رو تفت میدیم بعد سینه مرغ خرد شده رو همراه فلفل سیاه و زردچوبه بهش اضافه میکنیم. وقتی تفت خورد یه قاشق رب گوجه رو هم اضافه می کنیم و باهاشون تفت میدیم ، بعد دو لیوان آب اضافه کرده و میذاریم تا به جوش بیاد.
بیست عدد آلو رو که از قبل خیس کردیم اضافه می کنیم. دو عدد به بزرگ رو خرد می کنیم، یکم تفت می دهیم و در اواخر پخت به خورشت اضافه میکنیم. نیم ساعت بعد آماده است. یه قاشق آبلیمو البته من آب نارنج ریختم به همراه زعفران دم کرده اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم. در صورت تمایل یه قاشق شکر هم میتونین اضافه کنین.