اموزش اشپزی و دستور پخت ته چین اسفناج خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز :
- برنج ۳ پیمانه
- اسفناج ۴۰۰ گرم
- سینه مرغ یک عدد
- زرشک سه قاشق غذا خوری
- نمک ؛ فلفل سیاه ؛ زردچوبه
- روغن ب میزان کافی
- زعفران دم کرده نصف استکان
- تخم مرغ سه عدد
- ماست چکیده یه لیوان
- پیاز یک عدد
طرز تهیه ته چین اسفناج :
برای آماده سازی این تهچین برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید. سینه مرغ را به همراه پیاز و ادویه های مختلف تفت دهید. با ۳ لیوان آب بپزید. برگ های اسفناج را پاک کنید. بشورید و ابکش کنید. میتوانید اسفناج را بخار پز کنید یا در لابه لای ته چین قرار دهید تا ظاهر خود را نیز حفظ کند.
برنج خیس خورده را در قابلمه ای بپزید تا کمی نرم شود سپس ابکش کنید در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب بهم بزنید و ماست چکیده و زعفران را نیز اضافه کنید و در اخر برنج را اضافه کنید تا مایه تهچین آماده شود.
در کف قابلمه ای از مایه تهچین بریزید و خوب فشرده کنید و بعد از مرغ های پخته و خرد شده و برگ اسفناج قرار دهید و بقیه برنج را اضافه کنید فشرده کنید و بگذارید ۴۵ دقیقه دم بکشد و بعد با زرشک و خلال پسته و بادام تزیین کرده و نوش جان کنید.