طریقه تهیه باسلوق هندوانه مناسب شب یلدا:
مواد مورد نیاز:
- نشاسته ذرت يك و نيم پيمانه
- آب يك پيمانه
- گلاب يك پيمانه
- شكر يك پيمانه
- كره بيست گرم
- رنگ خوراكي سبز و قرمز ژله اي
طریقه تهیه باسلوق هندوانه:
ابتدا نشاسته و آب رو با هم خوب مخلوط كنيد و گلاب و شكر رو بهش اضافه كنيد روي حرارت قرار بدين و مرتب هم بزنيد تا خوب باسلوق جمع بشه و خودشو بگيره، در اين لحظه كره رو اضافه كرده و خوب هم بزنيد و وقتي باسلوق كاملا جمع شد از روي حرارت برداريد خمير رو به سه قسمت بزرگ و متوسط و كوچيك تقسيم كنيد و براي قسمت قرمز بزرگترين خمير رو رنگ كنيد و گرد مثل يك لوله شكل بديد و با دست حالت بدين و براي قسمت سبز كمي كوچكتر از قرمز برداريد و رنگ كنيد و با وردنه پهن كنيد و قسمت كوچيكتر كه سفيده رو با وردنه نازكتر از قسمت سبز كنيد و روي قسمت سبز پهن كنيد و قسمت قرمز رو روي كار قرا بدين و رول كنيد و محكم بپيچيد و به مدت سه ساعت داخل يخچال قرار بدين.
بعد برش بزنيد و از وسط نصف كنيد كه به شكل نيم دايره بشه . گل رز وسط رو هم با اضافه های مواد درست کردم. دونه های روش هم سیاه دانه است. توجه کنید که موقع کار با خمیر دستاتونو با روغن مایع چرب کنید تا به دست نچسبه .