• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ساندویچ مرغ و قارچ : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

    ساندویچ مرغ و قارچ

    اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ فست فود اسان و خوشمزه خانگی:

    مواد مورد نیاز :

    • قارچ خرد شده ۵۰۰ گرم
    • سیر سه حبه
    • پیاز قرمز یک عدد
    •  سیب زمینی سرخ کرده به مقدار دلخواه
    • فلفل دلمه یک عدد
    • گشنیز و جعفری خرد شده ۲ قاشق چای خوری
    • روغن زیتون
    • نمک دریایی و فلفل سیاه
    • پنیر گودا یا پنیر موزارلا

    دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ :

    برای شروع کار ۳ قاشق روغن زیتون را داخل تابه بریزید تا داغ شود ، سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید ولی نزارید رنگ آن تغییر کند بعد قارچ ها را خرد کنید و بریزید داخل تابه و با حرارت بالا سرخ کنید، اگر تابه بزرگ باشه و حرارت بالا قارچ ها آب نمی اندازند. وقتی قارچ ها سرخ شدند نمک دریایی و فلفل بریزید و از روی حرارت بردارید.

    فلفل دلمه ای و پیاز قرمز را خلال کنید. و در ادامه یک قاشق روغن زیتون بریزید و فلفل و پیاز رو کمی تفت بدهید ولی نگذارید کاملا نرم شوند بعد یک حبه سیر را خرد کنید و اضافه کنید یک تفت کوتاه بدهید، گشنیز و جعفری را اضافه کنید نمک و فلفل بزنید از روی حرارت بردارید.

    نان تست یا نان ساندویچ را دو نیم کنید و توی تابه کمی تست کنید. داخل نان کمی قارچ و مواد فلفل بریزید و مقداری سس مایونز بزنید و پنیر ورقه ای قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود،  و بعد در صورت دلخواه از خیار شور و گوجه فرنگی و یا سیب زمینی سرخ کرده و یا کدو برای سرو استفاده کنید و این ساندویچ خوشمزه میل نمایید.

    ساندویچ مرغ و قارچ

    About The Author