اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ فست فود اسان و خوشمزه خانگی:
مواد مورد نیاز :
- قارچ خرد شده ۵۰۰ گرم
- سیر سه حبه
- پیاز قرمز یک عدد
- سیب زمینی سرخ کرده به مقدار دلخواه
- فلفل دلمه یک عدد
- گشنیز و جعفری خرد شده ۲ قاشق چای خوری
- روغن زیتون
- نمک دریایی و فلفل سیاه
- پنیر گودا یا پنیر موزارلا
دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ :
برای شروع کار ۳ قاشق روغن زیتون را داخل تابه بریزید تا داغ شود ، سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید ولی نزارید رنگ آن تغییر کند بعد قارچ ها را خرد کنید و بریزید داخل تابه و با حرارت بالا سرخ کنید، اگر تابه بزرگ باشه و حرارت بالا قارچ ها آب نمی اندازند. وقتی قارچ ها سرخ شدند نمک دریایی و فلفل بریزید و از روی حرارت بردارید.
فلفل دلمه ای و پیاز قرمز را خلال کنید. و در ادامه یک قاشق روغن زیتون بریزید و فلفل و پیاز رو کمی تفت بدهید ولی نگذارید کاملا نرم شوند بعد یک حبه سیر را خرد کنید و اضافه کنید یک تفت کوتاه بدهید، گشنیز و جعفری را اضافه کنید نمک و فلفل بزنید از روی حرارت بردارید.
نان تست یا نان ساندویچ را دو نیم کنید و توی تابه کمی تست کنید. داخل نان کمی قارچ و مواد فلفل بریزید و مقداری سس مایونز بزنید و پنیر ورقه ای قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود، و بعد در صورت دلخواه از خیار شور و گوجه فرنگی و یا سیب زمینی سرخ کرده و یا کدو برای سرو استفاده کنید و این ساندویچ خوشمزه میل نمایید.