• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    حلوای زعفرانی : طرز تهیه حلوا خوشمزه و آسان خانگی + نکات کلیدی

    حلوای زعفرانی

    اموزش و طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و مقوی خانگی:

    مواد مورد نیاز:

    • آرد سفید : ۲ لیوان
    • شکر : یک لیوان
    • آب : یک و نیم لیوان
    • روغن مایع: نصف لیوان
    • کره: ۱۰۰ گرم
    • گلاب: یک چهارم لیوان
    • زعفران آب کرده: یک چهارم لیوان
    • مغز هل سابیده: در صورت تمایل مقداری

    دستور پخت حلوای زعفرانی :

    ابتدا شربت رو درست میکنیم . برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه .
    آرد رو روی حرارت ملایم تفت می دیم تا بوی خامی اون بره و رنگش تغییر کنه . تقریبا ۴۰-۳۰ دقیقه طول می کشه . در این مدت باید مرتب آردها را به هم بزنید تا نسوزد.


    روغن و کره رو اضافه می کنیم و مجددا” تفت می دهیم تا رنگش قهوه ای کمرنگ شود.
    از روی حرارت بر می داریم و شربت رو بهش اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم . اگه آرد بصورت گلوله گلوله بود و حلواتون شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می شه .
    در این مرحله گلاب و مغز هل را نیز به حلوا اضافه میکنیم
    تقریبا” ۱۰-۵ دقیقه طول می کشه تا حلوا یکدست و سفت بشه . اگه حلواتون باز هم شل بود می تونید ۳-۲ دقیقه روی حرارت بذارید تا سفت بشه .

    نکات مهم:

    ١-اگه از شعله پخش کن استفاده کنید حرارت بصورت یکنواخت پخش می شه و بهتره .
    ٢-می توانید از آرد برنج یا آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش اینه که رنگش تیره تر می شه در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگی کمتری پیدا میکند و رنگش اندکی روشن تر میشود و در صورت استفاده از آرد سنگگ رنگ آن کمی تیره تر میشود.
    ٣-اگر گلاب را زودتر به حلوا اضافه کنیم در اثر حرارت زیاد عطر آن از بین می رود.


    ٤-اگر آرد را به اندازه کافی تفت ندهید و روغن و کره را زود به آن اضافه کنید رنگ حلوا روشنتر میشود و در صورتی که بیشتر تفت دهید رنگ آن مایل به قهوه ای میشود.
    ٥-اگر از آرد گندم استفاده میکنید باید در هنگان تفت دادن آرد بیشتر هم بزنید چون آرد گندم خاصیت چسبندگی داشته و به هم می چسبد و در صورتیکه مدام هم نزنید گلوله گلوله میشود …. نوش جان

    حلوای زعفرانی

    About The Author