آموزش پخت و طرز تهیه دمی گوجه خوشمزه و آسان خانگی:
مواد مورد نیاز:
- پياز 1عدد
- برنج 2 لیوان
- سیب زمینی 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- گوجه فرنگی 5 عدد
- روغن نصف استکان
- زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه دمی گوجه:
ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و کمی زرد چوبه و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .
برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.