• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کشک بادمجان + نکات

    طرز تهیه کشک بادمجان

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کشک بادمجان ایرانی خوشمزه :

    • بادمجان 5 عدد
    • پیاز 2 عدد
    • سیر 5 حبه
    • نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
    • کشک 5 قاشق غذاخوری
    • گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    دستور پخت و طرز تهیه کشک بادمجان :

    بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید، سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید. پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را پس از سرخ کردن با سیر رنده شده مخلوط و خوب له کنید.

    نعنای خشک را 10 دقیقه در اب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. پیاز ها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

    نعنا داغ ، گردوهای خرد شده و بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا اب اضافی غذا کشیده شود.

    کشک بادمجان را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ و کشک تزئین و سرو کنید .

    من دوتا بادمجانو از وسط نصف كردم داخل فر كباب كردم وسطشو خالي كردم بعد كشك بادمجان را توي بادمجاناي كباب شده قرار داده و تزيين كردم.

    طرز تهیه کشک بادمجان

    About The Author