• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک کدوحلوایی : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

    کیک کدوحلوایی

    طرز تهیه و دستور پخت کیک کدوحلوایی خوشمزه و آسان خانگی:

    مواد مورد نیاز:

    • پوره کدو حلوایی پخته شده ۱لیوان
    • شکر ۱ لیوان (بستگی به مقدار شیرینی کدو داره)
    • روغن مایع نصف لیوان
    • شیر نصف لیوان
    • آرد سفید قنادی ۲ لیوان
    • بکینگ پودر ۲ق چ
    • هل ۱ق چ
    • دارچین ۱ق م
    • وانیل نصف ق چ
    • تخم مرغ ۳ عدد

    آموزش و رسپی کیک کدوحلوایی :

    تخم مرغ ها و شکر و وانیل و هل رو خیلی خوووب با همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه و کش دار. حالا اول روغن. بعد شیر . بعد پوره کدو رو اضافه کرده خیلی کم هم میزنیم و درنهایت آرد و بکینگ پودر و دارچین رو که الک کردیم طی ۲یا۳مرحله به موادمون اضافش میکنیم قالب رو چرب کرده مایه کیک رو داخلش میریزیم و در فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم کردیم به مدت ۳۵تا۴۵دقیقه قرار میدیم.
    در توستر ۱۶۰ درجه ۳۰ دقیقه
    در مایکروفر کانوکشن ۱۶۵ درجه ۴۰دقیقه. (کانوکشن رو از ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید).


    این کیک برخلاف اسمش زیاد طعم کدو حلوایی نداره فقط یه کم عطرش احساس میشه.
    میتونید شکر رو کمتر یا بیشتر بریزید بستگی به شیرینی کدو داره.
    برای تهیه پوره کدو:

    کدو رو بشورین پوست بگیرید. بدون آب داخل قابلمه بریزید درش رو ببندین و حرارت رو کم کنید و بزارین خوب بپزه خودش آب میندازه نگران نباشین. بعد که پخت با قاشق گوشت کدو رو جدا کنید و قشنگ له کنید. ( پوستش رو دور بریزید).
    اگر قالبتون گرد سادست این مواد برای قالب به قطر ۲۳ سانت کافیه.
    (قالب میان تهی ۲۴ سانت.)
    نکته: مقدار گردوی خورد شده حدودا نصف لیوان روی کیک ریخته بعد داخل فر قرار بدین طعم محشری پیدا میکنه.

    تزئین رویه نارگیلی

    سفیده تخم مرغ ………2 عدد
    شکر …………. نصف لیوان
    پودر نارگیل ……. یک لیوان

    برای اینکه سفیده خوب پف کنه ظرف و پره های همزن حتما باید تمیز و خشک باشه و اینکه سفیده خنک باشه.
    سفيده ها رو با همزن زده تا کامل سفید رنگ بشه و از ظرف نریزه بعد شكر رو اضافه كرده هم بزنید و بعد پودر نارگيل رو ریخته و آهسته با قاشق مخلوط کنید تا پف سفيده نخوابه.

    همینطوریکه فر روشنه کیک پخته شده را بیرون بیاورید و دوقاشق عسل رو با دو قاشق آب جوش رقیق کنید و با قاشق روی کیک بمالید بعد مواد رويه رو روی کیک بریزید و پهن کنید تا کامل سطح کیک رو بپوشونه و دوباره به مدت 10 دقيقه داخل فر بگذارید تا روش طلایی شود.

    بعد از اینکه کیک آماده شد چند دقیقه بگذارید داخل قالب تا خنک بشه. بعد دوباره از عسل رقیق شده روی کیک را با قاشق ریخته و بعد از قالب در آورید می‌توانید باشکلات آب کرده هم تزیین کنید.

    کیک کدوحلوایی

    About The Author