آموزش و دستور پخت هویج پلو سنتی و خوشمزه آسان خانگی :
طرز تهیه و دستور پخت هویج پلو :
من یه سینه ی مرغ رو برش های نازک دادم. مثل زمانی که میخواین چیکن استراگانف درست کنین . تو ماهیتابه یه پیاز خرد کردم . مرغ ها رو چیدم و فقط و فقط نصف لیوان زعفران دم کرده و نمک ریختم و درشُ گذاشتم
هویجامو رشته ای خرد کردم . تو روغن کمی تفت دارم تا حجمش کم شد. برنجمو که آبکش کردم هویج ها رو اضافه کردم و گذاشتم بپزه
زرشک رو با خلال بادوم پسته و کمی شکر و هویج رشته ای تفت دادم.
برنج که آماده شد مرغ ها رو ریختم لابلاش . روش رو از مخلوط زرشک پوشوندم
طعمی به غااایت بی نظیر داشت
نکته: تو هر یک از مراحل تفت اگه مایلید میتونید گلاب اضافه کنید
با این تفاوت که ایندفعه به جای مرغ تکه ای از چیکن بال استفاده کردم. به این صورت که نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر چرخ کردم . نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و دو قاشق زعفرون دم کرده زدم و گذاشتم یک ساعت تو یخچال استراحت کنه . بعد قلقلی و سرخ کردم.