آموزش و طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و آسان خونگی:
یکی از بهترین و خوشمزه ترین کیک ها رو درست کردم . بوی خوش این کیک آدم رو سرحال میکنه
مواد مورد نیاز:
- آرد سفید قنادی ۱.۵ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- شیر یا ماست نصف لیوان
- روغن مایع یا کره نصف لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل ۱/۴ ق چ
- بیکینگ پودر ۱ ق م
- پودر قند و دارچین به میزان لازم حدودا هر کدوم ۱ ق م
- سیب حدودا ۲ تا ۳ عدد
دستور پخت کیک سیب و دارچین :
همه مواد در دمای محیط قرار بگیره .
روغن (یا کره) و شکر را خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه حدودا ۵ دقیقه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدام را یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو هم ریختم من از ماست استفاده کردم این بار ماست یا شیر رو هم اضافه کردم و کمی هم زدم ، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج داخل موادم ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم .. کف قالب هر قالبی میشه (هر چی محدود نیستین هر قالبی ظرف پیرکس ، حتی قابلمه و ..) من از قالب کمر بندی استفاده کردم هر قالب صاف و یکدست میشه . کفش کاغذ روغنی انداختم قطر قالب من ۲۳ سانت بود. موادم رو داخل قالب ریختم .
سیب ها رو ورقه ای کردم . می تونین پوست سیب رو هم بگیرین . و روی مایه چیدم و روی اون رو کمی دارچین و پودر قند ریختم . یه کم هم پودر پسته روش ریختم . قالب رو در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم .
می تونین داخل مواد کیک هم سیب بچینین من روش چیدم .
پ.ن : بدون فر هم توی تابه رژیمی دو طرفه می تونین درست کنین حدودا ۲۰ دقیقه زمان می خواد برای پخت ولی باز حتما خودتون چک کنین .