• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک سیب و دارچین : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

    کیک سیب و دارچین

    آموزش و طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و آسان خونگی:

    یکی از بهترین و خوشمزه ترین کیک ها رو درست کردم . بوی خوش این کیک آدم رو سرحال میکنه

    مواد مورد نیاز:

    • آرد سفید قنادی ۱.۵ لیوان
    • شکر ۱ لیوان
    • شیر یا ماست نصف لیوان
    • روغن مایع یا کره نصف لیوان
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • وانیل ۱/۴ ق چ
    • بیکینگ پودر ۱ ق م
    • پودر قند و دارچین به میزان لازم حدودا هر کدوم ۱ ق م
    • سیب حدودا ۲ تا ۳ عدد

    دستور پخت کیک سیب و دارچین :

    همه مواد در دمای محیط قرار بگیره .
    روغن (یا کره) و شکر را خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه حدودا ۵ دقیقه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدام را یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو هم ریختم من از ماست استفاده کردم این بار ماست یا شیر رو هم اضافه کردم و کمی هم زدم ، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج داخل موادم ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم .. کف قالب هر قالبی میشه (هر چی محدود نیستین هر قالبی ظرف پیرکس ، حتی قابلمه و ..) من از قالب کمر بندی استفاده کردم هر قالب صاف و یکدست میشه . کفش کاغذ روغنی انداختم قطر قالب من ۲۳ سانت بود. موادم رو داخل قالب ریختم .


    سیب ها رو ورقه ای کردم . می تونین پوست سیب رو هم بگیرین . و روی مایه چیدم و روی اون رو کمی دارچین و پودر قند ریختم . یه کم هم پودر پسته روش ریختم . قالب رو در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم .
    می تونین داخل مواد کیک هم سیب بچینین من روش چیدم .
    پ.ن : بدون فر هم توی تابه رژیمی دو طرفه می تونین درست کنین حدودا ۲۰ دقیقه زمان می خواد برای پخت ولی باز حتما خودتون چک کنین .

    کیک سیب و دارچین خونگی

    About The Author