• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک باقلوا : دستور پخت کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه کیک باقلوا

    آموزش و طرز تهیه کیک باقلوا خوشمزه و آسون خونگی:

    یک کیک خوش عطر و خوش طعم که مزه بهشت می ده…

    مواد مورد نیاز:

    • آرد سفید :۲ لیوان
    • شکر :۱ لیوان
    • روغن :۱ لیوان
    • تخم مرغ : ۴ عدد
    • ماست شیرین :۱لیوان
    • هل ساییده :۱/۲ ق چ
    • بکینگ پودر : ۲ق چ
    • وانیل کمی

    برای شربت :

    • شکر :۱ لیوان
    • آب : ۱ لیوان
    • زعفران : ۱:۴ق چ
    • گلاب :۱/۴ ایوان
    • هل :۱/۴ ق چ

    دستور پخت و طرز تهیه کیک باقلوا :

    ابتدا شربت رو درست می کنیم آب و شکر رو روی حرارت می گذاریم ۱۰ دقیقه بعد گلاب و زعفران و هل رو اضافه کرده خاموش می کنیم.


    روغن و شکر رو با همزن می زنیم بعد تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم تا حجم مواد دو برابر شود بعد ماست شیرین و هل و وانیل رو اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه می کنیم در قالب چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۷۵ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دیم تا کاملا پخته بشه و روی کیک هم طلایی بشه .
    وقتی کیک خنک شد برش می زنیم ‌و شربت خنک شده رو روی کیک می ریزیم . چند ساعت بماند تا شربت کاملا به خورد کیک بره بعد تزیین می کنیم. نوش جان

    طرز تهیه کیک باقلوا

    About The Author