آموزش و طرز تهیه کیک باقلوا خوشمزه و آسون خونگی:
یک کیک خوش عطر و خوش طعم که مزه بهشت می ده…
مواد مورد نیاز:
- آرد سفید :۲ لیوان
- شکر :۱ لیوان
- روغن :۱ لیوان
- تخم مرغ : ۴ عدد
- ماست شیرین :۱لیوان
- هل ساییده :۱/۲ ق چ
- بکینگ پودر : ۲ق چ
- وانیل کمی
برای شربت :
- شکر :۱ لیوان
- آب : ۱ لیوان
- زعفران : ۱:۴ق چ
- گلاب :۱/۴ ایوان
- هل :۱/۴ ق چ
دستور پخت و طرز تهیه کیک باقلوا :
ابتدا شربت رو درست می کنیم آب و شکر رو روی حرارت می گذاریم ۱۰ دقیقه بعد گلاب و زعفران و هل رو اضافه کرده خاموش می کنیم.
روغن و شکر رو با همزن می زنیم بعد تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم تا حجم مواد دو برابر شود بعد ماست شیرین و هل و وانیل رو اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه می کنیم در قالب چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۷۵ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دیم تا کاملا پخته بشه و روی کیک هم طلایی بشه .
وقتی کیک خنک شد برش می زنیم و شربت خنک شده رو روی کیک می ریزیم . چند ساعت بماند تا شربت کاملا به خورد کیک بره بعد تزیین می کنیم. نوش جان